Tankar i Thailand!

Jaha! Hade inte riktigt planerat in att bli sjuk under resans gång! Men nu sitter man här i huset i Hua Hin & väntar på att 40 st antibiotikatabletter skall knappras upp! Sen är jag tydligen frisk igen! Blir en del filosoferande i denna lilla stad när man svävar mellan frisk & sjuk... tänkte att jag kunde lika gärna dela med mig mig, nu när man har tid och allt!

Det är skamligt att det finns en moral för kvinnor och en för män. Jag tycker inte att det ska finnas någon moral alls. / Oscar Wilde

Publicerad 2011-03-08 15:02:39 i Allmänt,

Fick ett uppvaknande i form av trötthet! Helt sänkt! Efter mamman & ligan dragit fram som en lugn tornado (denna gång) blev resultatet total utmattning! Vilket kan tyckas jävligt bortskämt! Jag tycker min kropp är sjukt bortskämd. Skäller mycket nu, och jobbar varje morgon hårt för att komma igång.  Borde ju klara med ett träningspass, en cykeltur, socialisera mig och laga mat och …slutar i total utmatning runt 14 om dagarna, kan knappt stå upp! Är det verkligen njurarna?  Karma?  Dålig vecka? Framtiden får utvisa…

 

Tänkte i alla fall lätta ankar till helgen, som senast måndag nästa vecka. Beror lite på läget i Svea rike! Annars kommer jag bokstavligen ingenstans! Klart att alla har det katastrof samtidigt… Hoppas verkligen det löser sig! Jävla sviniga människor det finns! Jag kanske anses som en person med väldigt låg moral många gånger! Jag har inte låg moral, bara annan moral! Men jag är långt ifrån utan moral! Vad jag klassar som viktigt går dock inte alltid hand i hand med det som anses politiskt korrekt! Hoppas på att alla går under karman i slutändan… Inte kontigt att man tappar tron på vår art när folk är beredda att lura, ljuga, hyckla och gå över lik fast det inte ens handlar om överlevnad… endast lyx!

 

Har varit mycket drama här i området på sistone också! Förhoppningsvis är jag på väg mot inre lugn och ro, utrensning och yoga till helgen! Det sägs ju att det handlar om insida… ska rena nu! Ovan att träffa så här mycket gulliga och hjälpsamma människor! Man ändrar perspektiv på saker och ting! Fan vad god jag ska bli! Men min tron hos djävulen är MIN! Den har jag kämpat för i många år… (därför det måste sväras lite extra nu, har blivit rätt blödig och ödmjuk, kompenseras med svordomar idag ) många innestående poäng kan inte gottgöras med yoga! Vill inte behöva stå och knacka på någon dörr till Himmelen sen… i såna fall kommer jag tränga mig i kön! Avvisad Ja! Plats till helvetet Ja! Runar, Jesus och ni andra kan ha det så kul! Själv tänkte jag fortsätta leva… i alla fall efter döden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Linda

Just nu i Asien!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela